Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    niellie's Avatar
    iPhone Nanite

    2 Posts

    Exclamation ProSwitcher problems

    Hello, Yesterday I installed ProSwitcher on my iPod touch 2g. I deleted multiflow and all went well but my ProSwitcher can only keep the default apps like mail and safari running in the background. Other apps that I want to keep running in the background ProSwitcher just opens and you see the app in ProSwitcher but without doing anything it just deletes it's.

    These things that aren't the problem:
    -I think it doesn't have to do with how much resources (CPU intensive) the app is because lite apps like gunapp don't work in the background.
    - even when I have no apps in the background running 3rd party apps don't work. Whilst (Is that a English word ?) all the default do work all in the background.

    Does anybody know a way to fix this?
    Last edited by niellie; 04-13-2010 at 02:17 AM. Reason: YouTube does go in the background
  2. #2  
    craig87c's Avatar
    iPhone Nanite

    5 Posts


    Do you have Backgrounder installed? If so, change the backgrounding to "Use with external toggle." That might help by backgrounding the 3rd party app whenever you run ProSwitcher.
  3. #3  
    jamesus's Avatar
    TiPb Forum Staff

    1,839 Posts
    Global Posts
    1,898 Global Posts


    Please do not open multiple threads for the same question.


    Thread closed.

Posting Permissions