1. spa123's Avatar
    From Maryland, can anyone help me with problem. I can recieve emails but can't send any. I'm with cable carrier Comcast. They're no help! Is anyone else having problems with this?
    10-12-2009 08:46 PM
  2. sting7k's Avatar
    My solution was to ditch Comcast email and use Gmail.
    10-12-2009 08:48 PM
  3. Leanna Lofte's Avatar
    Did you set up your outgoing mail server settings? You can can find the appropriate settings on comcast's website, but here's how mine are set up

    Host: smtp.comcast.net
    Use SLL: ON
    Authentication: Password
    Server Port: 587
    10-12-2009 09:12 PM
  4. ghostface147's Avatar
    Use their app on the iTunes store.
    10-12-2009 09:20 PM
  5. chobbs1's Avatar
    Yes I was having the same problem and the server port that works from my phone is 995. For some reason when I was using port 587 or port 25 it would not allow me to send emails from that particular cable account. So port 995 works for me
    Last edited by chobbs1; 10-13-2009 at 07:53 AM.
    10-13-2009 07:49 AM
  6. ellenm1206's Avatar
    Mine is set at 587 works just fine.
    10-13-2009 07:51 AM
  7. chobbs1's Avatar
    So what was the OP's solution? Curious?
    10-17-2009 03:52 AM
  8. Zoso1048's Avatar
    Use their app on the iTunes store.
    Ditto on that. The best part is that Comcast will supposedly be updating this app to include the functionality of setting your DVR while on the go.
    10-17-2009 10:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";