Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 9 of 9
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    yahya66's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    4 Posts

    Default problem with iphone wifi

    hi to all freinds!
    first i tell i am sorry for my english not good
    i have an iphone 3g os3 and unlocked with Ultrasn0w and from yesterday and tomorrow my iphone cant find my wifi internet from wireless adsl2 modem (Asus AM604g)
    what happened?
    please help me to solve my problem
    i need your help
    thanks very much
  2. #2  
    jamesus's Avatar
    TiPb Forum Staff

    Posts
    1,893 Posts
    Global Posts
    1,898 Global Posts

    Default

    Welcome to the forums!

    Which tool did you use to jailbreak? Was Icy installed?
    http://twitter.com/jamesus

    If I have helped you, don't forget to tip the scales!
  3. Thread AuthorThread Author   #3  
    yahya66's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    4 Posts

    Default

    i ailbreak with redsnow and icy not installed and i have cydia.
    please help me to solve my wifi!
  4. #4  
    jamesus's Avatar
    TiPb Forum Staff

    Posts
    1,893 Posts
    Global Posts
    1,898 Global Posts

    Default

    I have found that sometimes if there is an issue that restoring and rejailbreaking will fix it. You might want to try this.
    http://twitter.com/jamesus

    If I have helped you, don't forget to tip the scales!
  5. #5  
    modset's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    51 Global Posts

    Default

    I had the same problem and reseeting my router solved it.
  6. Thread AuthorThread Author   #6  
    yahya66's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    4 Posts

    Default

    i reset my modem but this problem is continue
    please help me
  7. #7  
    jamesus's Avatar
    TiPb Forum Staff

    Posts
    1,893 Posts
    Global Posts
    1,898 Global Posts

    Default

    Sounds like you need to restore and then rejailbreak.
    http://twitter.com/jamesus

    If I have helped you, don't forget to tip the scales!
  8. Thread AuthorThread Author   #8  
    yahya66's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    4 Posts

    Default

    i reset my modem device but my problem is continue
    please help me
  9. #9  
    jamesus's Avatar
    TiPb Forum Staff

    Posts
    1,893 Posts
    Global Posts
    1,898 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jamesus View Post
    Sounds like you need to restore and then rejailbreak.
    Have you tried this yet?
    http://twitter.com/jamesus

    If I have helped you, don't forget to tip the scales!

Posting Permissions