Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    gawarner's Avatar
    iPhone Nanite

    1 Posts

    Default Starbucks -- can't log on with 3.0 software

    I am using the 3.0 beta 4 and I notice that when I try to log on to AT&T wifi in Starbucks, they don't seem to be recognizing that I have an IPHONE. Instead of prompting me for my phone number, I see the standard logon screen asking me to PAY for the service.

    Also, when I call 611, I am no longer prompted for "help with my Iphone." It's as if AT&T does not realized that I am using an Iphone.

    Could this be related to the beta? Ideas? Anybody else???
  2. #2  
    jasonact's Avatar
    iMore Beginner

    70 Posts
    Global Posts
    71 Global Posts


    I'm pretty sure this is an issue related to running the beta firmware. AT&T may just not recognize it as being an iPhone.

    I'm not sure if this will work but you may want to use the Easy Wi-Fi App (iTunes Link). It's a $0.99 app that can auto-login for you at AT&T hotspots. Another bonus is you don't have to use their SMS links either. I use it all the time to login. I'm not positive it will solve your problem, but for $0.99 it may be worth a shot.
  3. #3  
    JustinHorn's Avatar

    1,287 Posts
    Global Posts
    1,305 Global Posts


    You know what, now that I think about it I think I failed to connect at starbucks the last time I tried. I just didn't think about it until reading this.

    Also, I used the easy wifi app. I'll have to try again tomorrow and see what happens.

Posting Permissions