1. ethansawicki's Avatar
    I can't believe they left the quick reply button like thisiOS 8 GM is out. Submit bugs/feedback here.-imageuploadedbytapatalk1410645116.644459.jpg
    09-13-2014 04:52 PM
  2. DroidArmy's Avatar
    iOS 8 is very buggy on iPhone 5S


    Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
    It runs smoothly on my 5s. Maybe try a restore in DFU mode?
    09-13-2014 05:00 PM
  3. DroidArmy's Avatar
    There's a glitch in the messages app. The status bar stays on the image from a message when you're viewing it
    John Yester likes this.
    09-13-2014 05:02 PM
  4. DroidArmy's Avatar
    I can't believe they left the quick reply button like thisClick image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk1410645116.644459.jpg 
Views:	116 
Size:	56.7 KB 
ID:	64659
    I like the way that looks. It's a simple solution
    09-13-2014 05:03 PM
  5. ethansawicki's Avatar
    Well it certainly doesn't go with the design. When there was the dismiss button yeah but the transparent X and the big blue reply square doesn't.
    09-13-2014 05:05 PM
  6. acerace113's Avatar
    There's a glitch in the messages app. The status bar stays on the image from a message when you're viewing it http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...d2426a8b29.jpg
    I just noticed that, can be annoying at times.


    Sent from my 5th gen iPod touch or iPhone 5S using Tapatalk
    09-13-2014 05:33 PM
  7. davsug's Avatar
    I can't figure out how to get the weather to appear in the drop-down calendar view. It shows stocks as an option but not weather.
    09-13-2014 08:00 PM
  8. phreddyl's Avatar
    It uses weather channel. Make sure your location services are on for that


    Sent from my iPad Mini using Tapatalk
    09-13-2014 08:03 PM
  9. davsug's Avatar
    Yep, location services are on for that. Still no weather tho.
    09-13-2014 08:12 PM
  10. phreddyl's Avatar
    You do a hard reset? Have you opened the app?


    Sent from my iPad Mini using Tapatalk
    09-13-2014 09:15 PM
  11. davsug's Avatar
    Got it. Just started working. Thanks guys
    09-13-2014 09:24 PM
  12. davsug's Avatar
    Having an issue with my gmail account in the mail app. When I swipe left, delete isn't an option. But when I swipe left in my other accounts, delete is there. Am I missing something?
    09-13-2014 09:29 PM
  13. HankAZ's Avatar
    Having an issue with my gmail account in the mail app. When I swipe left, delete isn't an option. But when I swipe left in my other accounts, delete is there. Am I missing something?
    Is it set up as POP or IMAP? What about your other mail accounts? Unless you’ve changed the default settings, POP defaults to DELETE, and IMAP defaults to ARCHIVE.
    09-13-2014 09:39 PM
  14. davsug's Avatar
    Ahh ok. It's IMAP. Any way to change it to delete on swipe?
    09-13-2014 09:57 PM
  15. HankAZ's Avatar
    Ahh ok. It's IMAP. Any way to change it to delete on swipe?
    I had a bookmark here somewhere. Let me look around.

    Here you go.

    [GUIDE] How to Easily Delete Mail in GMAIL in iOS 7
    09-13-2014 10:12 PM
  16. davsug's Avatar
    Brilliant. Thanks a lot.
    09-13-2014 10:30 PM
  17. mubashiramin's Avatar
    Did you bother reporting the issue to Apple via the bug reporter?
    Same question from you again dear...
    For the first time, I reported it long time ago on 2nd July dear. Actually, also reported repeatedly and apple closed duplicate reports. Currently one bug is open.
    [Screenshots attached for your satisfaction... several minutes worked out involved for taking and censoring these screenshots just for your satisfaction... I don't know why you don't believe me...:? ]

    iOS 8 GM is out. Submit bugs/feedback here.-untitled-2.jpgiOS 8 GM is out. Submit bugs/feedback here.-untitled-3.jpgiOS 8 GM is out. Submit bugs/feedback here.-untitled.jpg
    09-14-2014 02:19 AM
  18. il0veb4c0n's Avatar
    Anyone else experiencing a spotlight bug that refuses to let me enable Bing Search Results and Spotlight Suggestions? I'm using an iPhone 5s and I've rebooted it
    09-14-2014 03:56 AM
  19. Hanadi152's Avatar
    I'm having this message repeatedly although it's connected to 3G and it works fine.
    Also, I can't find 'Hotspot' settings anywhere. And i'm sure that the network providers have nothing to do with it.
    I'm using iPhone 5c model A1529

    iOS 8 GM is out. Submit bugs/feedback here.-img_1859.png
    09-14-2014 06:21 AM
  20. HankAZ's Avatar
    Same question from you again dear...
    For the first time, I reported it long time ago on 2nd July dear. Actually, also reported repeatedly and apple closed duplicate reports. Currently one bug is open.
    [Screenshots attached for your satisfaction... several minutes worked out involved for taking and censoring these screenshots just for your satisfaction... I don't know why you don't believe me...:? ]
    All you had to do was say "yes". I reported it, too.

    Why did I ask? Because lots of non dev (or even some "devs") come here, complain about something not working, and have no intention, desire or access to report beta issues.
    09-14-2014 09:12 AM
  21. HankAZ's Avatar
    I'm having this message repeatedly although it's connected to 3G and it works fine.
    Also, I can't find 'Hotspot' settings anywhere. And i'm sure that the network providers have nothing to do with it.
    I'm using iPhone 5c model A1529
    The wireless providers have EVERYTHING to to with allowing/not allowing hotspot connections. If your plan doesn’t include hotspot tethering, it won’t show up in settings, AFAIK.
    09-14-2014 09:14 AM
  22. mubashiramin's Avatar
    Cellular data may be off for "settings". Go to cellular data tab and check whether button in-front of setting is turned on (green)..
    I'm having this message repeatedly although it's connected to 3G and it works fine.
    Also, I can't find 'Hotspot' settings anywhere. And i'm sure that the network providers have nothing to do with it.
    I'm using iPhone 5c model A1529

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_1859.PNG 
Views:	105 
Size:	88.1 KB 
ID:	64690
    09-14-2014 09:21 AM
  23. yeah93chris's Avatar
    Installed the GM and found these bugs:

    1) Music controls in control center don't do anything if you're playing something from the iTunes Store

    2) video playback problems: often when you open a video in silent mode and turn on volume while watching, it remains silent. Also the other way round: sometimes videos still keep playing loud after you entered silent mode (also in Apps that usually are muted in silent mode)...

    3) webapps lost their icons after restart and if you add a new one it doesn't load its icon :-/

    4) videos sometimes get stuck or have strange display problems...

    5) videos sent with telegram show "video can't be played - not compatible" on Android phones...

    That are the problems that I realized so far... Some of them are really annoying (like the video problems)...

    //forgot to add iPhone model: iPhone 5S, unlocked, A1457
    Last edited by yeah93chris; 09-14-2014 at 01:58 PM.
    09-14-2014 01:10 PM
  24. DroidArmy's Avatar
    Installed the GM and found these bugs:

    1) Music controls in control center don't do anything if you're playing something from the iTunes Store

    2) video playback problems: often when you open a video in silent mode and turn on volume while watching, it remains silent. Also the other way round: sometimes videos still keep playing loud after you entered silent mode (also in Apps that usually are muted in silent mode)...

    3) webapps lost their icons after restart and if you add a new one it doesn't load its icon :-/

    4) videos sometimes get stuck or have strange display problems...

    5) videos sent with telegram show "video can't be played - not compatible" on Android phones...

    That are the problems that I realized so far... Some of them are really annoying (like the video problems)...
    1. Works normally for me

    2. Works normally for me

    3. I can confirm this an issue

    4. Works normally for me, with a few exceptions (apps need to be updated)

    5. Can't confirm


    ~iPhone 5s, AT&T model A1533
    09-14-2014 01:14 PM
  25. Craig's Avatar
    Does "Hey Siri" work for anyone? I did a thread search. It worked for some in Beta 5 but not working on GM for me.. never did.
    09-14-2014 02:53 PM
319 ... 89101112 ...

Similar Threads

  1. Apple announces iOS 8 available for download on September 17
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2014, 02:30 PM
  2. U2's brand new album, 'Songs of Innocence' is free on iTunes
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2014, 02:12 PM
  3. Here's how notifications work on the Apple Watch
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2014, 01:51 PM
  4. A new wrist-born UI is conceived for the new Apple Watch
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2014, 01:30 PM
  5. iOS 8 release date set as September 17
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2014, 12:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD