1. mudbuny's Avatar
    I am running ios 10 public beta 2 on my SE and switch between it and dev beta 3 on my 6+. I just switched back to my SE and I am unable to set a tone for the alarm. When I try to select sound to choose it force closes and goes back to the home screen. It has been working fine so not sure if I have done something. Anyone run into this?
    07-30-2016 02:17 PM
  2. xboxbml's Avatar
    I am running ios 10 public beta 2 on my SE and switch between it and dev beta 3 on my 6+. I just switched back to my SE and I am unable to set a tone for the alarm. When I try to select sound to choose it force closes and goes back to the home screen. It has been working fine so not sure if I have done something. Anyone run into this?
    Did u try a reboot?..
    07-30-2016 04:44 PM
  3. mudbuny's Avatar
    yes, i tried resetting and still didn't work. I downgraded back to ios 9.3.3 and it worked. I reloaded ios 10 and it worked. When i restore my backup to the phone, now it doesn't work. Must be something in my backups?
    07-30-2016 06:37 PM
  4. xboxbml's Avatar
    yes, i tried resetting and still didn't work. I downgraded back to ios 9.3.3 and it worked. I reloaded ios 10 and it worked. When i restore my backup to the phone, now it doesn't work. Must be something in my backups?
    Could be...remember it's beta...I would submit feedback however from the feedback app..
    07-31-2016 07:51 AM
  5. Ledsteplin's Avatar
    yes, i tried resetting and still didn't work. I downgraded back to ios 9.3.3 and it worked. I reloaded ios 10 and it worked. When i restore my backup to the phone, now it doesn't work. Must be something in my backups?
    Dd you try Reset All Settings with the back up in place?
    07-31-2016 07:55 AM
  6. mudbuny's Avatar
    Yes, reset all settings did the trick.
    07-31-2016 06:13 PM
  7. Sherry_B's Avatar
    yes, i tried resetting and still didn't work. I downgraded back to ios 9.3.3 and it worked. I reloaded ios 10 and it worked. When i restore my backup to the phone, now it doesn't work. Must be something in my backups?
    It's always a good idea when you're running any beta to do a clean install (ie; install like new). Often times when issues like this occur it's either due to a bug, a bad file overwrite, or app incompatibility. To rule any of those out, do clean installs and redownload apps fresh from the app store rather than from a backup.
    08-01-2016 02:44 AM

Similar Threads

  1. unable to set different notification tone for different apps
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2016, 03:32 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-26-2016, 09:34 AM
  3. Alarm app that lets me set the date and works on silent?
    By iMore Question in forum iPhone Apps & Games
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2016, 08:32 PM
  4. Why can't I hear the alarm but other sounds from speakers?
    By iMore Question in forum iPhone 5s
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2016, 02:44 PM
  5. Ring tones
    By MikeMrzbass in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2016, 06:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD