Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 34 of 34
  1. #26  
    krs7272#AC's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    181 Posts
    Global Posts
    487 Global Posts
    iOS Version
    5.0.1_A406

    Default

    I removed copic. Worked for a day. Still can't figure out the issue. Now my pics say delivered for a second but I now get the failed !. So I have up and just turned off iMessage. It really doesn't do anything regular SMS does for me.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
  2. #27  
    Jas God's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    1 Posts
    iOS Version
    5.0.1

    Default

    just started havin this problem over this past weekend. bout to restore and re-jb. it def had to be an update from an installed cydia tweak, jus not sure which one.
  3. #28  
    krs7272#AC's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    181 Posts
    Global Posts
    487 Global Posts
    iOS Version
    5.0.1_A406

    Default

    Quote Originally Posted by Jas God View Post
    just started havin this problem over this past weekend. bout to restore and re-jb. it def had to be an update from an installed cydia tweak, jus not sure which one.
    When I restored pics were still an issue for me. But i didn't spend a lot of time trying it out. I didn't setup as new iPhone used backup. At this point I can't seem to figure out the cause. But as I posted earlier things work fine with iMessage off.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
  4. #29  
    AppleBits66's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    1 Posts

    Thumbs down Same Problem - iMessage

    My iMessages was working fine since I bought my iP4S on launch day. As of about 2 weeks ago, it stopped sending pics, even though it said "delivered".
    While my phone WAS j/b'n, I did a full restore as new phone, did NOT jailbreak, and it worked. Did a new j/b, it worked fine for about half the day, then no more.
    I just did another full restore as a new phone, NO jailbreak, and now iMessage attempts to send photo, then I get an error that it didn't go thru.
    So now it's not even working as an non-jailbroken phone.
    Going to try turning off iMessage, reboot, then turn back on.
    Nope...didn't work. And iMessage ran thru its validating process.
    It's got to be something on Apple's end of things.
    I'm just going back to my unlimited SMS till they get it fixed. I'm not restoring my phone AGAIN.
    Last edited by AppleBits66; 02-23-2012 at 12:33 PM.
  5. #30  
    krs7272#AC's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    181 Posts
    Global Posts
    487 Global Posts
    iOS Version
    5.0.1_A406

    Default

    Here's what I found that worked. All the restores jailbreak mon jailbreak. I had all my family friends etc do a hard reset on their phones. And walla iMessages sends pics again. Go figure.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
  6. #31  
    swooshme's Avatar
    iPhone Intermediate

    Posts
    356 Posts
    Global Posts
    383 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by krs7272 View Post
    I removed copic. Worked for a day. Still can't figure out the issue. Now my pics say delivered for a second but I now get the failed !. So I have up and just turned off iMessage. It really doesn't do anything regular SMS does for me.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    Mine stopped working again for some reason too. After I removed copic it worked for half a day. I then reinstalled copic and it was still working. Few days later problem cropped up again. Uninstall copic, but it still isnt working now. Although at least now, I get a "not delivered" error message instead of it saying delivered and not actually going through. Time to start the process of elimination again to see what is causing it now.
  7. #32  
    BMBSALES's Avatar
    iPhone Nanite

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    97 Global Posts

    Default

    i too have had this problem multiple times. so far it was intellID and the newest update to iCaughtU Pro (before these last few updates, it was fine).

    and if this saves anyone else time...running list app crashes phone when most notifications pop, and one of the two color popup themes for winterboard, stops your mail popups from occuring at all. the one where color names are in spanish works fine.

    hope this info helps...as i registered to share it, because someone on another forum saved me LOADS of time with that quarter screen thing with i believe status notifier.

    i find that anything that goes near the status bar has been a problem for me.
  8. #33  
    Ziltoid's Avatar
    iPhone Beginner

    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts

    Default

    I too have been experiencing this issue. Very annoying. I have no idea what is causing it. I uninstalled erica utiites, rebooted and still does not work.
  9. #34  
    Sharma15's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    433 Posts
    Global Posts
    823 Global Posts
    iOS Version
    6.0.1

    Default Re: imessage not sending pictures, but says delivered

    I had this issue a while back and the issues were related to iCaughtU Pro. I notified the developer and he had released a beta version that completely fixed it. Don't have to install siri0us or whatever, dont have to remove euricka utilities, copic doesnt cause the problem but something that would filter MMS/SMS/iMessages would cause the problem. If you have the latest iCaughtU installed and you run icleanr (great for removing old JB files), then reset imessage, everything should work perfectly.

    Guys, theres an untethered JB you dont have to start off fresh when something not working. Restart the phone and hold down volume up itll start safe mode. try sending pictures to others (not yourself) in safemode. If it works then use SBSettings to eliminate probable causes, like tweaks that interact with Messages app at all. The app that causes this problem was iCaughtU so if you have a pirated version, or not the latest version delete it and reactivate imessage. this should work. I spent a week from process of elimination to figure out its not copic or ericika utilities causing the problem.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions