1. Ricktye's Avatar
    I've added some ring and alert tones to my iPhone 6, that recently don't work, the phone seems to revert to the default tones even with one of the added tones selected. The tone seem to be available on the phone as they sound when I select them. I've tried the usual resetting etc with no luck. Ideas?

    Thanks in advance...



    02-27-2017 12:16 PM
  2. bamf-hacker's Avatar
    Try removing the tones and re-installing them. If you need to recreate them before you install them on your device. Also do they play correctly in iTunes?
    02-27-2017 02:10 PM
  3. Ricktye's Avatar
    Try removing the tones and re-installing them. If you need to recreate them before you install them on your device. Also do they play correctly in iTunes?
    Well thought it was worth a try. Removed them and reinstalled. Same same. Play fine on both iTunes and the phone. Just not as selected as the tone. LOL
    02-28-2017 06:42 PM
  4. craig5555's Avatar
    Is the ring volume up?
    03-02-2017 11:37 AM
  5. Ricktye's Avatar
    Is the ring volume up?
    LOL. Yes. And sound is "turned on."
    03-02-2017 03:26 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-06-2017, 11:25 AM
  2. Why my fitbit is not working after charging it?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2017, 03:30 AM
  3. SIM Not Supported, help me out
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2017, 09:47 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-26-2017, 08:57 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-25-2017, 07:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD