1. iMore Question's Avatar
    I have Internet through a sat elite system and an Airport Express router. I have reset my iPad numerous times. It shows connected to the Internet but to get a signal. I reset network connections and that worked once or twice but not the last few days. I can connect my iPad through my Verizon Hotspot so I know it is not the iPad. I have tried so many things to get connected. The speed of the signal from satellite is from 1.5 Mbps to 5. Any help?
    10-12-2013 08:13 AM
  2. Just_Me_D's Avatar
    Reset/reboot the airport express and/or the device that comes with your satellite connection.
    10-12-2013 08:55 AM
  3. Ipheuria's Avatar
    I've always found when you try all things and nothing seems to be working starting fresh is always the best option. So turn everything off then power up your sat connection and it's receiver. Then power on the airport express, then the iPad.
    Just_Me_D likes this.
    10-12-2013 08:58 AM
  4. Trees's Avatar
    Just a thought. Do you have another computer to test the satellite connection? Might help provide another data point.
    Ipheuria and Just_Me_D like this.
    10-12-2013 09:17 AM

Similar Threads

  1. "Choppy" and "lag" on 5s during transitions
    By 0pusX in forum iPhone 5s
    Replies: 7
    Last Post: 01-01-2014, 04:06 PM
  2. Replies: 18
    Last Post: 10-17-2013, 09:21 PM
  3. Replies: 20
    Last Post: 10-13-2013, 08:39 AM
  4. How to use Find My Friend
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 10-12-2013, 09:35 AM
  5. How to save an imessage
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2013, 09:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD