Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    latinatwix28's Avatar
    iMore Beginner

    94 Posts
    Global Posts
    697 Global Posts

    Unhappy Losing Sound

    Ive had this happen everytime I use my appletv. I'll either be watching a netflix movie or purchase a movie from Itunes and 30 mins into it... the sound goes off.. and I have to put the appletv in sleepmode in order to get the sound back....

    Anyone having this issue?
  2. #2  
    S.meezy#CB's Avatar
    iPhone Beginner

    85 Posts
    Global Posts
    87 Global Posts


    Yea... Sometimes if I exit out of Netflix when it happens it stops, or pause then rewind a little or sometimes i have to put it to sleep for a minute... meh at least you're not the only one!
  3. #3  
    Scatabrain's Avatar
    iMore Guru

    1,592 Posts
    Global Posts
    1,823 Global Posts


    Using 4.3 and it still happens. Also goes out of sync sometimes. Only noticed in Netflix so far bur I don't rent a lot. Pausing or rewinding often fixes it.
  4. #4  
    andrewsmith's Avatar
    iMore Intermediate

    176 Posts


    Had the same thing happen to me on Netflix and MP4 movies. It'll be going along smoothly then for about 5-10 seconds the audio will cut out then fix itself (often in the important parts of a movie haha). I just rewind a few seconds and the audio is always there. Not sure why it does this...does it whether the ATV is jailbroken or not. Experienced it both ways personally.

Posting Permissions